Selecteer een pagina

Ervaar de vrijheid om in jouw eentje van de natuur te genieten en biedt een kajak de mogelijkheid om dat ook op het water te doen. Een kajak moet de inzittende stevig omsluiten waardoor die nu eenmaal zonder vrees voor omkantelen, al peddelend, door het water te gaan. Vanwege het klein formaat, kan er precies mee worden gestuurd, ook wanneer er sprake is van wat snelstromend water. Dat zal altijd voor spannende momenten zorgen. Het gewicht van een opblaasbare kayak is altijd aan de lage kant en kost het zo minder moeite om ermee voort te peddelen. Omdat het hier nu eenmaal gaat om een opblaasbare kayak, is het meenemen overal nooit een probleem. Avonturiers die ervan houden om afgelegen plekken op te zoeken, kunnen zo hun kayak meenemen, samen met de rest van hun spullen. Om ervoor te zorgen, dat de boot niet snel lek geslagen zal worden, zijn er altijd verstevigingen aangebracht op de kwetsbare plekken zoals de bodem en zijkanten.

NaamGeschikt voor aantal personen OpblaasbaarGewicht Meer informatie
Intex Explorer K2 Kayak2Ja16 kg
Intex Kayak Challenger K11Ja12 kg
Intex Excursion Pro Kayak2Ja20 kg
Kajak K-I 3202Ja-

Intex – Kano

Met de gele kleur, geeft de Intex – Kano – Explorer K2 – 2-Persoons – Geel al aan, date r veel plezier mee beleeft zal worden. Met ruimte voor 2 personen, wordt de pret verdubbeld. Dankzij de constructie met 3 aparte luchtkamers, wordt niet alleen de stabiliteit gegarandeerd, maar zal de kano ook na een lek, niet gelijk zinken. Handgrepen en een grijpkoord zorgen ervoor, dat de boot met gemak meegenomen kan worden. De opblaasbare zitjes maken het comfort compleet. Ook rugsteunen onbreken er niet. Indien er de behoefte is aan wat meer ruimte, kunnen de zitjes verwijderd worden. Bij een kano horen er natuurlijk peddels en worden die meegeleverd. Ook de pomp hoort er bij. Een compleet setje dus waarmee je gelijk aan de slag kan. Leeg weegt de Intex – Kano – Explorer K2 – 2-Persoons – Geel, 16 kg en heeft het een draaggewicht van 180 kg.

Meer informatie & bekijk prijs

 

Intex Kayak Challenger K1

We zijn er allemaal eens wel aan toe: gewoon lekker in jouw eentje het water op en mag een kayak daarbij niet ontbreken. Het handig formaat, maakt het vervoer mogelijk in jouw eentje. Met een gewicht van 12kg en een lengte van 274cm, is de kayak niet alleen handig in het water, maar ook als pakketje op jouw rugzak of in de kofferbak van de auto. Zelfs bij het varen door smalle kreken, waar er veel taken uitsteken of bij puntige rotsen in de bodem, is er geen gevaar dat de kayak na een lek binnen een paar minuten, zal zinken. De Intex Kayak Challenger K1 (1pers) – Blauw bevat namelijk 3 aparte luchtkamners en blijft het dus drijven. Aan het comfort is er gedacht en komt dat in de vorm van een opblaasbare zitje die ook nog verwijderbaar is. Aan de voorzijde bevindt zich era an handig groot opbergnetje en zijn de peddel samen met de pomp inbegrepen in het pakketje. Met een aankoop ben jij dus gereed om gelijk de vakantie op een aparte wijze te beleven.

Meer informatie & bekijk prijs

 

Intex Excursion Pro Kayak

Een kayak moet wel tegen een stootje kunnen omdat de wateren waar het gebruikt zal worden, wel onstuimig kunnen worden. Ook moet er rekening mee gehouden worden, dat er gaten kunnen ontstaan door puntige rotsen of takken. Bij de Intex Excursion Pro Kayak – opblaasboot – 384 – 94 – 46 cm – Rood zijn er daarom 3 luchtkamers aanwezig, eentje aan de zijkant en twee in de bodem. De kayak is verder is verder vervaardigd van 3-laags PVC  en waarborgt dat de stevigheid van de kayak, ook in onstuimig water. De voetsteunen zorgen ervoor, dat zelfs bij het peddelen over lange afstanden, men niet vermoeid zal raken. Er is ruimte voor 2 personen en zijn de zitjes ook voorzien van comfortable leuningen. De zitjes kunnen ook nog verwijderd worden. De draagcapaciteit bedraagt 180kg en is de lengte 384 cm. Samen met de kayak worden de peddels en pomp meegeleverd. Stevige handgrepen ontbreken er ook niet en is de punt extra verstevigd.

Meer informatie & bekijk prijs

 

Kajak K-I 320

Een opblaasbare  kayak biedt nu eenmaal de vrijheid om volledig van de vakantie te kunnen genieten, ook wanneer je niet over de mogelijkheid beschikt om zo een boot met de auto mee te nemen. Eenmaal opgeblazen, bedraagt de afmeting 325 cm, maar neemt de kayak eenmaal opgevouwen niet meer dan 53 bij 81cm in. De robuuste bouw van verstevigd PVC en de 5 luchtkamers, zorgen voor een stabiele ligging in het water en zal de kayak niet gauw lek geslagen kunnen worden. De twee inzittenden zal het niet aan comfort ontbreken door de opblaasbare zitjes met leuning. De I-beam bodemconstructie zorgt voor meer stabiliteit, zelfs bij het varen door wat onstuimig water. Dat geeft zeker een gerust gevoel en kan er dankzij de meegeleverde peddels, de nodige richting worden gegeven. Komt ook samen met een pomp.

Meer informatie & bekijk prijs

 

Kajak best geteste

Kayaken zorgt altijd voor een apart gevoel en is het ook een goede oefening voor de spieren. Een heuse kayak ligt nu binnen handbereik van iedereen, niet alleen vanwege de aantrekkelijke prijzen, maar ook het feit, dat zo een opblaasbare uitvoering, zonder al te veel inspanning overal naartoe mee te nemen is. Met 12 kg is de Intex Kayak Challenger K1 (1pers) – Blauw bijvoorbeeld daar een goed voorbeeld van. Ondanks de relatieve eenvoud, gaat het hier om een kano die voldoende stevigheidheid biedt en niet eenvoudig lek geslagen kan worden. Indien dat wel gebeurt bij de Intex – Kano – Explorer K2 – 2-Persoons – Geel, is er geen redden tot paniek. Die beschikt namelijk over 3 luchtkamers. Dat komt overigens ook de stabiliteit van de kayak ten goede. Voor wat onstuimig water, is de Intex Excursion Pro Kayak – opblaasboot – 384 – 94 – 46 cm – Rood ook geschikt, mede dankzij de 3-laags verstevigde PVC materiaal dat gebruikt is voor de luchtkamers.