Selecteer een pagina

Het is tijdens het slapen wel lastig wanneer er steeds insecten langs jouw oren zitten te zoemen en je op de koop toe een paar keren geprikt zal worden. Vooral het laatste levert veel irritatie op en worden ook gevaarlijke ziektes op zo een wijze overgebracht. Met een klamboe om het bed heen, zal dit allemaal jou gelukkig niet overkomen en is het wel belangrijk om voor de juiste te kiezen. Niet alleen de hoogte, maar ook de omtrek aan de onderzijde dient meegenomen te worden. De klamboe moet het bed namelijk ruim omsluiten zo ver als mogelijk naar beneden reiken. Zo zullen de insecten niet de mogelijkheid krijgen om toch nog via een kleine opening, naar binnen te komen. Om toegang tot het bed te verschaffen, kan de klamboe snel opgeklapt worden. Bij sommige uitvoeringen bevindt zich er een elastiek aan de onderzijde en moet die om het matras heen worden gezet. Ook om mee te nemen bij de aankoop, is de wijze waarop de bevestiging moet plaatsvinden aan het plafond. Het stevigst is nog altijd een schroefhaak, maar is deze wel bestemd voor een permanente bevestiging. Wie de klamboe mee wilt nemen op de vakantie, kan kiezen voor een bevestiging aan haken die zich aan een houder met zelfklevende tape bevinden.  Na het gebruik kan de houder gewoon verwijderd worden.

NaamMateriaalGeschikt voor aantal personen Wasbaar Meer informatie
TravelSafe klamboe bevestigingssetPolyester 1Ja
RRJ Design Klamboe XLPolyester 2Ja
Klamboe Voor op Reis en ThuisPolyester 2Ja
Klamboe XXLPolyester2Ja
Klamboe, reis muskietennetPolyester2Ja

TravelSafe klamboe bevestiging set

Een klamboe vormt een onmisbaar attribuut, wanneer het erop neerkomt om bijvoorbeeld op de camping of een vakantie in een tropisch land niet alleen een goede rust te garanderen, maar zeker ook de gezondheid te waarborgen. Er kunnen immers veel ziektes overgedragen worden door insecten en slap je wel veilig met een klamboe om jou heen. Belangrijk daarbij is wel, dat de bevestiging stevig dient te gebeuren en komt de TravelSafe klamboe bevestiging set dan zeker wel van te pas. Het gaat hier om een bevestiging set, die snel aangebracht kan worden en de noodzaak er niet is, om gaten te boren. Er bevinden zich namelijk twee zelfklevende strips aan de onderzijde van de houder en kan de TravelSafe klamboe bevestiging set dus overal gebruikt worden, zonder date r beschadigingen op zullen treden. Na afloop kan de houder worden verwijderd, gereed voor het volgend gebruik. Wel handig voor zij die tijdens de vakantie op meerdere plekken zullen logeren en daarbij altijd hun eigen klamboe mee zullen nemen.

Meer informatie & bekijk prijs

 

RRJ Design Klamboe XL

Een klamboe zelf ondanks de eenvoud die het uitstraalt, een niet te onderschatten rol wanneer het aankomt op het gebied van veiligheid en comfort. Niet alleen worden hinderlijke insecten buiten gehouden, maar ook die welke ziektes overbrengen. De RRJ Design Klamboe XL – 2 Persoons – Eenvoudige Bevestiging is daarom ook geschikt om meet e nemen op vakantie of gewoon om in huis te hebben. Het ontwerp biedt een ruime ingang die snel open en dicht te klappen is en gaat het hier om een klamboe geschikt voor een 2-persoonsbed. Het hangt dus ruim naar onderen en kan de bevestiging plaatsvinden met behulp van een lusje. De RRJ Design Klamboe XL – 2 Persoons – Eenvoudige Bevestiging komt inclusief bevestigingsmateriaal. Vervaardigd uit polyester en wasbaar. Eenmaal opgevouwen neemt het niet veel ruimte in en weegt het pakketje maar 250 gr.

Meer informatie & bekijk prijs

 

Klamboe Voor op Reis en Thuis

Een goede klamboe zelf is belangrijk, maar moet er zeker ook aandacht besteed worden aan de ophanging. De kans is anders groot, dat de klamboe niet goed op zijn plaats zal zitten en te dicht langs de bedrand komt te liggen. Ook moeten er geen openingen ontstaan waar de insecten snel doorheen zullen gaan. De Klamboe Voor op Reis en Thuis Geschikt Voor 1 en 2 personen komt daarom met eigen bevestigingsmaterialen. De ring voor de bovenzijde is flexibel en kan na het gebruik opgeklapt worden. Met de ring eenmaal op zijn plaats, kan met behulp van de lusjes en het erbij geleverd koord, de bevestiging aan het plafond plaats vinden. Er is daartoe de keuze uit een permanente bevestiging bestaande uit een stevige haak of kan er gekozen worden uit de zelfklevende haken. Deze verwijder je na het gebruik en komen ze wel van te pas bij het kamperen. Aan de onderzijde bevindt er zich aan elastiek en zal de klamboe dus strak om de matras heen gespannen blijven.

Meer informatie & bekijk prijs

 

Klamboe XXL 60x250x1400 cm

Wat geeft het een veilig gevoel wanneer je onder de dekens kan kruipen, wetende, dat er gerekend kan worden op de bescherming van een klamboe. Voor de wat grotere twee persoonsbedden vormt het soms een probleem om een klamboe te vinden die ruim over het bed heen zal gaan. Dat zal gelukkig niet gebeuren met de Klamboe XXL 60x250x1400 cm – Extra Groot 2 persoons Klamboe – Rond Muskietennet – Anti Muggennet en heeft die een omtrek van maar liefst 14 m. de klamboe komt dus ruim om het bed heen en is de bevestiging mogelijk middels de centraal geplaatste lus. Naar wens kan er gekozen worden voor een schroef met haak of haken voorzien van een zelfklevende achterzijde. De laatste optie zal vaak wel nodig zijn wanneer je van plan bent om de klamboe mee te nemen naar de camping of zelfs op reis.

Meer informatie & bekijk prijs

 

Klamboe, reis muskietennet groen twee persoons

Een eenvoudige klamboe die echter wel helemaal toegesneden is voor de taak die ervan verwacht wordt. De Klamboe, reis muskietennet groen twee persoons, is speciaal voor de camping vervaardigd en daarom ook licht uitgevoerd. De afmetingen bedragen 0.3 x 12.5 x 2.5 m en past de klamboe dus met alle gemak over zelfs een ruim twee persoons bed heen. Het ophangen kan plaatsvinden met behulp van de speciale lus aan de bovenzijde. Handig is de travelbag waarin de Klamboe, reis muskietennet groen twee persoons komt en neemt die alleen maar 25 x 20 x 5 cm aan ruimte in.  Het gewicht bedraagt 480 gr en heeft de klamboe een groene kleur. Het gebruik polyester maakt deze klamboe niet alleen stevig, maar kan het ook gewassen worden.

Meer informatie & bekijk prijs

 

Klamboe best geteste

Tegenhouden van insecten tijdens het slapen garandeert niet alleen een goede rust, maar houdt ook tal van ziekteverwekkers op een afstand. Een klamboe zorgt er dus in alle eenvoud wel voor, dat men bij het kamperen of een vakantie in een tropisch land, niet onverhoopt geconfronteerd zal worden met o gerief geassocieerd met insectenbeten. Bij de Klamboe Voor op Reis en Thuis Geschikt Voor 1 en 2 personen – Lichtgewicht 2 Persoons Muskietennet Met Gratis Reistas en Ophang Set – Muggennet Tweepersoons is er zelfs een elastiek te vinden aan de onderzijde en kan de klamboe zo secuur en zonder het gevaar voor het openlaten van plekken, worden geplaatst. De plaatsing dient trouwens ook stevig plaats te vinden aan de bovenzijde. Zo komt de RRJ Design Klamboe XL – 2 Persoons – Eenvoudige Bevestiging met eigen bevestigingsmateriaal, zowel voor een permanente ophanging in de vorm van een schroef met haak of verwijderbaar met behulp van haken met zelfklevende tape aan de achterzijde.