Selecteer een pagina

Een koele drank of juist een warm hapje: het kan allemaal wel goed gebruikt worden wanneer je op stap gaat of wanneer jij je op het werk bevindt. Uit een koeltas kan dat allemaal wel tevoorschijn worden gehaald en kan bij de grotere koeltassen zelfs het heel gezin voorzien worden. Het geheim van de werking van zo een koeltas ligt in de binnenvoering vervaardigd uit aluminium. Zo vindt er een goede isolatie plaats en worden de kou of juist de warmte, vastgehouden.  Omdat zo een koeltas soms wel fors kan uitvallen, is er voor gezorgt, dat een draagriem niet mag ontbreken en zijn er ook handgrepen te vinden. Wat extra vakjes zijn er geplaatst om wat extra spullen in kwijt te raken. De koeltas is een handig alternatief voor een koelbox en voldoet zeker aan de wensen om de gedurende hele dag door, te kunnen rekenen op dranken of maaltijden/snacks die allemaal hun begintemperatuur hebben weten de behouden.

NaamType koeltechniek Inhoud Kleur Meer informatie
Reisenthel Foodbox ISO S Koeltas LunchtasIsolatie4 LDots Zwart
Kleine mini koeltasIsolatie4 LZwart
Campingaz KoeltasIsolatie10 LBlauw
Norlander Vintage Canvas KoeltasIsolatie21 LZwart
Reisenthel Foodbox ISO S Koeltas LunchtasIsolatie4 LNavy

Reisenthel Foodbox ISO S Koeltas Lunchtas

Met een koeltas hoef jij je geen zorgen te maken om de koude dranken of juist de warme lunch die jij meegenomen hebt. Dankzij de isolatie, blijft de binnentemperatuur lang behouden en hoeft er niet gelijk teruggevallen worden op een koelkast of magnetron. De Reisenthel Foodbox ISO S Koeltas Lunchtas – Polyester met aluminium binnenvoering – Maat S – 4 L – Dots Zwart;Multi Kleur is ruim en kan maar liefst 4L aan inhoudt in. Het motief is vrolijk en valt het niet eens op, dat je met een koeltas op stap bent. Het gewicht levert geen problemen op en bieden de handgrepen een goede grip. De polyester buitenzijde is eenvoudig schoon te krijgen en kan dat ook gezegd worden van de met aluminium beklede binnen voering.

Meer informatie & bekijk prijs

 

Kleine mini koeltas zwart 6 blikjes

Het komt toch altijd zo handig uit, zo een koeltas en heb je zo altijd een koel drankje bij de hand. Het is namelijk lang niet altijd even handig om met een koelbox rond te lopen. De Kleine mini koeltas zwart 6 blikjes – Compacte koelboxen/koeltassen en elementen biedt echter voldoende vrijheid dankzij het draagbandje en het nogal compact formaat van 21 x 15 x 15 cm. ondanks deze bescheiden afmetingen, passen er 6 blikjes met gemak in en is dat meestal wel voldoende om voor het heel gezin wat drinken bij de hand te hebben tijdens een evenement of gewoon voor in de auto. De binnenzijde is bekleedt met aluminium en kan deze koeltas ook gebruikt worden om gerechten warm te houden. Handig om bijvoorbeeld jouw lunch mee te nemen naar het werk.

Meer informatie & bekijk prijs

 

Campingaz Koeltas

Wie op zoek is naar een nogal ruime koeltas, zal dat wel vinden in de Campingaz Koeltas – Fold ’n Cool – 10 Liter – Blauw/grijs. Met een inhoudt van 10L, passen er een aantal flessen of blikjes in en zal je niet zo gauw tekortschieten aan drank. Wie even voor een dag eruit gaat, zal de ruimte dus wel goed weten te gebruiken. Ook te gebruiken om gerechten in warm te houden. Omdat het hier om een nogal grote tas gaat, ontbreekt het niet aan een stevige draagriem. Deze is ook nog gewatteerd en hangt de koeltas dus comfortabel aan jouw schouders. Voor het ophangen van de tas, is er een lus te vinden aan de achterzijde. Aan de voorzijde bevindt zich een afsluitbaar vakje en kan die gebruikt worden om kleine spullen in te bewaren. De koelruimte zelf, beschikt over een stevige rits en wordt er daarover nog een klep dichtgeslagen.

Meer informatie & bekijk prijs

 

Norlander Vintage Canvas Koeltas

Een koeltas mag er ook apart uitzien en kan dat wel gezegd worden van de Norlander Vintage Canvas Koeltas Zwart. Deze heeft een retro look en is de buitenkant vervaardigd uit canvas. Dat maakt de koeltas niet alleen steviger, maar zal er ook niet zo gemakkelijk water naar binnen dringen. Om toegang te krijgen tot het koelgedeelte, dienen twee ritsen opgemaakt te worden en kan de bovenkant worden opengeklapt. De koelruimte heeft een capaciteit van 21L en komt de Norlander Vintage Canvas Koeltas Zwart daarom met een stevige verstelbare draagruim. Ook 2 grote handgrepen horen erbij. Het geheel is keurig afgewerkt en bevindt er zich bovendien een extra afsluitbaar vakje aan de voorzijde. De afmetingen bedragen 23 x 28 x 31 cm en bedraagt het leeggewicht 0,6 kg.

Meer informatie & bekijk prijs

 

Reisenthel Foodbox ISO S Koeltas Lunchtas

Iedereen kan weleens een koeltas gebruiken en is het nog altijd populair om mee te nemen naar het werk of een trip buiten de stad. De Reisenthel Foodbox ISO S Koeltas Lunchtas – Polyester met aluminium binnenvoering – Maat S – 4 L – Navy Blauw oogt misschien wel compact, maar biedt voldoende ruimte om voor de hele dag door drank en zelfs een lichte lunch mee te nemen. Niet alleen voor het koelhouden, maar zeker het vasthouden van de warmte en mag je zo altijd rekenen op een verse lunch of een snack tussendoor. Dankzij het compact formaat met gemak overal mee te nemen en zorgen de grote handgrepen daar ook voor. De bovenzijde is volledig open te krijgen dankzij de lange rits en zorgen de vrolijke kleuren, voor een toch wel apart uiterlijk.

Meer informatie & bekijk prijs

 

Koeltas best geteste

Tijdens een dagje naar het park of gewoon op het werk, een koeltas komt wel van te pas om jouw dranken koel of maaltijden warm te houden. De isolerende werking van de aluminium binnenvoering zorgt daar wel voor en hoeft er niet meer met een ijsbox worden rondgesjouwt. Dat scheelt altijd nogal wat energie, maar biedt zo een koeltas toch voldoende ruimte om het heel gezin te voorzien. De Norlander Vintage Canvas Koeltas Zwart heeft een inhoudt van 21L en komt met een stevige draagriem en dito handgrepen. Wie op zoek is naar iets kleiners, zal dat wel vinden bij de Kleine mini koeltas zwart 6 blikjes – Compacte koelboxen/koeltassen en elementen en biedt die dan nog ruimte voor 6 blikjes. Wie ervan houdt om op het werk, maar ook op school, een verse lunch te voorschijn te halen, zal de Reisenthel Foodbox ISO S Koeltas Lunchtas – Polyester met aluminium binnenvoering – Maat S – 4 L – Navy Blauw zeker een leuke aanwinst vinden.