Selecteer een pagina

Met een kano valt er eenmaal meer pret te beleven, niet alleen tijdens de vakantie, maar ook gewoon bij een weekend eruit. Nu beschikt lang niet iedereen over de mogelijkheid om zo een kano mee te nemen op reis. Denk maar aan de ruimte die het allemaal in zal nemen op de auto en al helemaal niet bij gebruik van het openbaar vervoer, Gelukkig kan de kano wel mee en wel in opblaasbare vorm. Zo een kano doet niet onder voor een “gewone” en komt dat door de wijze waarop het in elkaar zit. Zo zijn er een aantal compartimenten aanwezig waardoor de kans wel klein is, dat bij een lek de kano gelijk zal zinken. Aan comfort ontbreekt het er natuurlijk niet dankzij de aanwezige opblaasbare zitjes, compleet met ruggesteun. In zo een kano worden er vaak nogal grote afstanden afgelegd en moet dat geen pijnlijke rug veroorzaken. Opbergvakjes, handgrepen en peddels, ze horen er allemaal ook bij. Zowel voor als na het gebruik, neemt zo een kano niet veel ruimte in en kan het zonder moeite op de rug worden meegenomen. Ook ideaal dus voor personen die van plan zijn al lopend, flink door de natuur te trekken.

NaamGeschikt voor aantal personen Breedte Gewicht Meer informatie
Sevylor Kano - Riviera284 cm10 kg
Sevylor Tahiti Plus388 cm14 kg
Sevylor- 2-Persoons opblaasbare kajak294 cm16 kg
Sevylor Adventure263 cm16 kg
3-Persoons - opblaasbare kajak391 cm23 kg

Sevylor Kano – Riviera

Met een opblaasbare kano is het altijd plezier geblazen en kan dat met  2 personen bij de Sevylor Kano – Riviera – 2-persoons – Blauw. Het voordeel daarbij is ook, dat het om een opblaasbare kano gaat en zowel voor als na het gebruik, tot een klein pakket samen te vouwen is. Zo kan de kano zelfs in de kofferbak van de auto meegenomen worden of op de rug wanneer je van plan bent om een afgelegen gebied te bezoeken. Comfort mag er niet ontbreken en zijn er leuningen aanwezig en comfortabele zitjes. Voor de stabiliteit is er gezorgt en maakt de stevige handgreep aan de voorzijde ervoor, dat het verplaatsen, eenmaal opgepompt, geen problemen zal vormen. Samen met de boot wordt er een dubbele peddel gelevert. Het materiaal is stevig genoeg om eem gewicht tot 180 Kg ts dragen en bedraagt de lengte 315 cm. Wel letten op scherpe punten bij het gebruik.

Meer informatie & bekijk prijs

 

Sevylor Tahiti Plus

Met een kano, kan je wel veel plekken bezoeken die anders buiten bereik zouden zijn. De vrijheid om al peddelend over het water heen te gaan, kan met zijn drieen beleeft worden en beschikt de Sevylor Tahiti Plus – Blauw – Tahiti Plus dan ook over drie comfortable zitjes. Dat komt wel van te pas en is de boot vervaardigd uit stevig PVC. Ook beschikt de kano over een aantal compartementen en krijg je er een reparatiekit bij. Zo kan een gaatje snel gedicht worden en wordt de pret nooit de grond in geboord. het draaggewicht bedraagt 200 Kg en bevindt er zich een handgreep aan de voorzijde. De kleuren geven de kano een vrolijke aanblik. Het leeggewicht bedraag 14 Kg en neemt het pakketje niet meer dan 63,1 x 43,1 x 25,4 cm (lxbxh) in beslag. Meenemen op vakantie of een dagje uit, zal dus nooit een probleem zijn.

Meer informatie & bekijk prijs

 

Sevylor- 2-Persoons opblaasbare kajak

Een kano moet wel stevig uitgevoerd zijn en is het laatste wat je nu wil, dat het snel lek gestoken kan worden. Bij de Sevylor- 2-Persoons opblaasbare kajak – Madison – 330x94cm bevindt zich daarom ook een nylon bescherming om de opblaastubes aan de zijkanten. Eenmaal in het water, kan er tot 200 Kg in de boot en zijn er daarom 2 opblaasbare zitjes aanwezig. Die kunnen echter ook verwijderd worden en biedt de boot zo meer ruimte. Met een gewicht van 16 Kg en de meegeleverde draagtas, is de Sevylor- 2-Persoons opblaasbare kajak – Madison – 330x94cm ook geschikt om mee te nemen tijdens een campeertrip. De pomp en manometer zorgen ervoor, dat de kano op de juiste spanning te krijgen is. De extra bescherming biedt de nodige stevigheid om de kano ook te gebruiken in snelstromende rivieren.

Meer informatie & bekijk prijs

 

Sevylor Adventure

Met een kano kan je op de vakantie nu eindelijk eens genieten van de volle vrijheid, ook op het water natuurlijk. Wie ervan houdt om erop uit te trekken, alleen of met zijn tweeen, zal dat wel kunnen doen met de Sevylor Adventure – Blauw – 1-SIZE. Deze komt in een handige draagtas met reparatiekit. Mocht de kano worden lekgeslagen, dan zal de reparatie zelf uitgevoerd kunnen worden. Zo valt de vakantie nooit in het water en weegt de kano leeg 12,3 kg. Meenemen naar zelfs afgelegen plekken mag dus nooit een probleem vormen. Eenmaal opgeblazen, bedraagt de lengte 309 cm en kan de boot zo door zelfs de kleinste kreken of kanalen. Zelfs in wat onstuimig water zal de Sevylor Adventure – Blauw – 1-SIZE stabiel blijven en komt dat door de brede onderzijde. De maximale belasting bedraagt 165 kg en bevinden zich aan de voor- en achterzijde opbergnetjes.

Meer informatie & bekijk prijs

 

3-Persoons – opblaasbare kajak – Coaster 3

Samen met een aantal personen zo bezig zijn in het water, in een kano natuurlijk, is het leukst en kunnen er 3 personen plaats nemen in de 3-Persoons – opblaasbare kajak – Coaster 3 – 457cm lang x 91cm breed x 35cm hoog. Indien er daar de behoefte niet aan is, kunnen de zitjes ook verwijderd worden. Handig bij het peddelen zijn de voetsteunen en lukt het zo om meer kracht erbij te zetten. Voor de stabiliteit, is er een skeg aanwezig en is de bodem vervaardigd uit PVC verstevigd met polyester. De luchtkamers zijn gescheiden en blijft de boot ook stabiel dankzij de vrij brede bodem. De spatbeschermers houden de spullen in  de 3-Persoons – opblaasbare kajak – Coaster 3 – 457cm lang x 91cm breed x 35cm hoog droog en bevinden zich er netjes aan de voor en achterzijde. Leeg weegt de kajak 19.5 kg en komt het samen met een draagtas.

Meer informatie & bekijk prijs

 

Opblaasbare kano best geteste

De vakantie is pas compleet, wanneer er ook ontspannen kan worden op het water. Een opblaasbare kano komt dan zeker van te pas en kan die ruimte bieden aan een aantal personen. Zo is er de 3-Persoons – opblaasbare kajak – Coaster 3 – 457cm lang x 91cm breed x 35cm hoog waar 3 personen plaats kunnen nemen op de opblaasbare zitjes. Dankzij het licht gewicht en de goede stroomlijn, laat de kano zich met gemak besturen. Dat verhoogt de “fun” factor en kunnen er grote afstanden mee worden afgelegd. Wie op zoek is naar iets kleiners, zal de Sevylor Adventure – Blauw – 1-SIZE wel een geschikte keuze vinden. Met alle lucht eruit, bedragen de afmetingen maar  een paar tiental centimeters en is het gewicht 12.3 kg. Zo kan de kano zelfs mee op de rugtas, tijdens het camperen of op het bagagerek van de fiets. Met een extra brede bodem, is de Sevylor Tahiti Plus – Blauw – Tahiti Plus ook stabiel in wat onstuimig water.