Selecteer een pagina

Wanneer er gesproken wordt over het opzetten van een tent, komen er gelijk gedachtes tevoorschijn van het aan de slag moeten met losse elementen zoals de buizen voor het in elkaar zetten van het frame en het moeten uitpuzzelen hoe het tentzeil bevestigd moet worden. Wie daar niet zo veel zin in heeft en niet de behoefte heeft aan een al te grote tent, zal met een pop-up tent dan wel snel geholpen zijn. Zoals de naam al doet vermoeden, gaat het hier om een tent die kant-en-klaar uit de verpakking komt en middels een paar simpele handelingen opgezet kan worden. Voor wat extra steun dienen er wel haringen en spankoorden bevestigd te worden en is de tent al binnen enkele minuten gereed voor gebruik. Zo een pop-up tent biedt meestal ruimte aan 2 personen en beschermt hun tegen de regen en felle zon. Voor de ventilatie zorgt de ruime ingang en moet het gaas voor de ingang en de ramen , insecten tegenhouden en eveneens wat meer privacy bieden.

NaamGeschikt voor aantal personenOpblaasbaar Aantal compartimentenMeer informatie
Pop-up Tent 245 x 145 x 95 cm2Nee1
MaxxGarden Pop-up Tent2Nee1
Lumaland - Comfort Pop Up Tent3Nee2
High Peak Campo Pop-up tent2Nee1
Orange85 Tent - pop up2Nee1

Pop-up Tent 245 x 145 x 95 cm

Wie op zoek is naar een tent, die letterlijk binnen een paar tellen op te zetten is, zal in de Pop-up Tent 245 x 145 x 95 cm Waterdicht & UV Beschermd het juiste antwoord vinden. Geen gedoe met het aan de slag moeten gaan met een pomp of het opzetten van een frame, maar gewoon een tent die kant-en-klaar uit de draagtas komt en middels een gooibeweging al openklapt. Dankzij de meegeleverde haringen en spankabels wordt de tent vervolgens stevig verankerd en is het gereed om meteen te betreden. De bodem is waterdicht uitgevoerd en zal dat in tal van situaties, natte voeten helpen te voorkomen. Zelfs bij sterke wind blijft deze pop-up tent stand houden. Het biedt ruimte aan twee personen en is het waterdicht uitgevoerd. De speciale sluiting aan de voorzijde laat ook geen water door. Na het gebruik natuurlijk met hetzelfde gemak weer in te klappen en te plaatsen in de draagtas.

Meer informatie & bekijk prijs

 

MaxxGarden Pop-up Tent

Wie op zoek is naar een mogelijkheid om binnen een paar tellen een eigen onderkomen tevoorschijn te “toveren”, zal de MaxxGarden Pop-up Tent – Festival en camping tent – 2 personen – 255x155x95 cm wel moeten overwegen. Een ware pop-up tent die door één persoon op te zetten is en waarvoor er geen haringen en spankoorden nodig zijn. Bovendien komt het in een handige draagtas waarbij het gewicht zo een 2 kg bedraagt. Ook ideaal dus voor het meenemen naar evenementen. Het frame is stevig genoeg om de tent staande te houden en is de bekleding vervaardigd uit polykatoen. Waterdicht is de tent ook en houdt het materiaal de wind goed tegen. De MaxxGarden Pop-up Tent – Festival en camping tent – 2 personen – 255x155x95 cm biedt ruimte aan twee personen en is de onderzijde ook waterdicht uitgevoerd. De voorzijde is helemaal open te ritsen en bedraagt de maximale hoogte 95 cm.

Meer informatie & bekijk prijs

 

Lumaland – Comfort Pop Up Tent

Wie zo kijkt naar de Lumaland – Comfort Pop Up Tent – 3 persoons werptent – Outdoor geschikt voor camping/festival – 210×210 x140 cm – Groen, zal zich wel afvragen, of het hier werkelijk gaat om een pop-up tent. Het aanwezige frame, laat zich echter volgens een vernuftig systeem omhoogtrekken waarna de delen automatisch worden vastgeklikt. Zo blijft de tent recht overeind en moeten er haringen worden bevestigd bij de hoeken van de tent. De ingang is ruim en kan doormiddel van een stevige ritssluiting hermetisch worden afgesloten. Voor de raamopeningen bevindt zich een fijn gaas en laat dit wel de zonnestralen en wind door, maar geen insecten. Naar alle zijden toe bevindt zich een kleine luifel en biedt die extra bescherming tegen de regen. De bodem is waterdicht uitgevoerd en kunnen 3 personen er hun slaapzak plaatsen. Aan de binnenzijde bevinden zich opbergvakken en laat de tent zich even snel weer neerklappen. Komt in een handige draagtas.

Meer informatie & bekijk prijs

 

High Peak Campo Pop-up tent

Het komt altijd wel goed uit, wanneer er kan worden teruggevallen op een tent die snel op te zetten is en voldoende ruimte biedt aan twee personen. Met een gewicht van 1,4 kg en opvouwbaar in een klein pakket, past het met gemak in de kofferbak of thuis in de kast en zorgt het speciaal systeem ervoor, dat het opzetten snel zal plaatsvinden. De High Peak Campo Pop-up tent – 2-Persoons – Groen biedt plaats aan 2 personen en is er voor voldoende ventilatie via de voorzijde gezorgt. Daar bevindt zich namelijk een gaas deur en kan voor meer privacy de buitenzijde met het zeildoek helemaal afgesloten worden. Die sluiting is ook waterdicht uitgevoerd. Dient aan de uiteindes met spankoorden en haringen worden vastgezet en ontstaat er zo een tent die wel tegen een stootje kan. Prima voor de kinderen die op zoek zijn naar een tent om in te kunnen spelen of wanneer ze op de camping apart willen slapen.

Meer informatie & bekijk prijs

 

Orange85 Tent – pop up

Bij tal van evenementen, komt het wel goed uit, wanneer er gedacht is aan een eigen onderkomen. Dat kan in de vorm van de Orange85 Tent – pop up – 1 / 2 persoons – festivaltent – koepeltent – pop-up gebeuren en gaat het hier om een tent die plaats biedt aan 2 personen. De opzet is natuurlijk eenvoudig en dient er alleen maar getrokken te worden aan de lus die zich in het midden bevindt. Wel eerst de tent uitspreiden over de grond. Het frame is voorzien van een speciaal kliksysteem en ontstaat er een stevige tent die zich even eenvoudig weer laat dichtklappen. Handig zijn de twee uitgangen en kan men zo al liggen in de tent naar buiten kijken en wordt het er nooit te warm, ook niet onder de felle zon. Met een waterkolom hoogte van 1500 mm, is de Orange85 Tent – pop up – 1 / 2 persoons – festivaltent – koepeltent – pop-up ook goed bestand tegen een regenbui.

Meer informatie & bekijk prijs

 

Pop-up tent best geteste

Een kant-en-klare tent die er al staat met behulp van een paar simpele handwegingen, zo kan de pop-up tent worden beschreven en is het een tent die niet alleen bij het kamperen van te pas zal komen, maar bijvoorbeeld ook tijdens een groot evenement. Eenmaal dichtgeklapt, neemt het niet alleen weinig ruimte in beslag, maar is het ook nog licht in gewicht. Bij de High Peak Campo Pop-up tent – 2-Persoons – Groen bedraagt dat ongeveer 1,4 kg en kan de tent zo de rugzak op. Ondanks de licht uitgevoerde constructie, is de tent bestand tegen alle invloeden van het weer. Bevestig de Lumaland – Comfort Pop Up Tent – 3 persoons werptent – Outdoor geschikt voor camping/festival – 210×210 x140 cm – Groen met de erbij geleverde spankoorden en haringen. Waterdicht zijn alle bovengenoemde tenten ook uitgevoerd en zorgt de ruime ingang, in combinatie met de gaasdeur, voor voldoende ventilatie.