Selecteer een pagina

Een goede rust kan alleen worden verkregen wanneer je kan rekenen op een zacht bed of de juiste slaapzak. De laatste is nog altijd populair bij het kamperen of wanneer je plots wat gasten krijgt die willen blijven logeren. In een opgerolde staat, neemt zo een slaapzak niet veel ruimte in beslag en vindt je altijd wel een plek om het op te slaan. Ook tijdens het kamperen, wanneer er bijvoorbeeld steeds van de ene plek naar de ander gelopen of gefietst zal worden, is het belangrijk, dat men kan rekenen op een slaapzak die niet veel ruimte in beslag neemt en ook nog licht in gewicht is. door gebruik te maken van synthetische materialen als polyester, wordt het laag gewicht bereikt en is bij sommige uitvoeringen de binnenzijde uit katoen vervaardigd. Dat voelt nog altijd het prettigst aan tegen de huid. Om toegang te krijgen tot de zak, moet de rits aan de zijkant opengemaakt worden en is het meestal ook wel mogelijk om zo twee slaapzakken met elkaar te combineren. Een extra sluiting rond de hals moet de warmte binnen houden en hoort een tochtstrip bij de rits er ook bij.

NaamType slaapzakGeschikt voor aantal personenComforttemperatuur Meer informatie
Abbey Camp Dekenmodel BasicDekenmodel 14°C
Nomad Condor SlaapzakDekenmodel16°C
Coleman Katoenen SlaapzakDekenmodel 17°C
Nomad blazer classicDekenmodel 12°C
Dutch Mountains Slaapzak PampusDekenmodel18°C

Abbey Camp Dekenmodel Basic

Na een drukke dag, zal de gang worden gezet naar het bed of een slaapzak en moet die wel comfortabel aanvoelen. Aan een goede rust zal je er anders niet aan toe komen en zal je de volgende dag over veel minder energie beschikken. Dat zal je echter nooit overkomen wanneer de Abbey Camp Dekenmodel Basic – Slaapzak – 210×85 cm – Marine/Zand wordt aangeschaft. Die voelt niet alleen aan de buitenzijde al comfortabel aan, maar nog meer aan de binnenzijde. Daar bevindt zich er een zachte voering en is er een tochtstrip aanwezig om de ritssluiting niet aan het lichaam te laten schuren. Deze slaapzak laat zich bovendien helemaal openklappen en kan ook gebruikt worden als deken. Handig is de mogelijkheid om twee van zulke slaapzakken aan elkaar vast te maken en je met zijn tweeen lekker in kan duiken. Na het gebruik netjes op te bergen in de meegeleverde draagtas. De gebruikte materialen zorgen voor voldoende ventilatie en kan de Abbey Camp Dekenmodel Basic – Slaapzak – 210×85 cm – Marine/Zand tot een temperatuur van 4°C in alle comfort gebruikt worden.

Meer informatie & bekijk prijs

 

Nomad Condor – Slaapzak

Met de juiste slaapzak, zal overnachten of kamperen nooit meer hetzelfde zijn en moet zo een zal alle comfort kunnen bieden, die we ook gewend zijn van ons bed. De Nomad Condor – Slaapzak – 205 x 80 cm – Denim/greybeschikt daarom over een binnen voering van katoen en voelt die niet alleen zacht aan, maar biedt het ook voldoende ventilatie. De vulling bestaat uit kunststof en blijft het comfort er, ook na veelvuldig gebruik. Aan de buitenzijde is de Nomad Condor – Slaapzak – 205 x 80 cm – Denim/grey uitgevoerd in kunststof en is dus eenvoudig schoon te krijgen. De sluiting bestaat uit een stevige rits met anti-tocht strip. Door de rits helemaal open te gooien, kan de Nomad Condor – Slaapzak – 205 x 80 cm – Denim/grey ook als deken dienst doen. Combinatie met een andere slaapzak is mogelijk en ontstaat zo een zal voor twee personen.

Meer informatie & bekijk prijs

 

Coleman Katoenen Slaapzak

Zelfs bij relatief lage temperaturen moet een slaapzak in staat zijn om de kou buiten te houden. Bij de Coleman Katoenen Slaapzak – Heaton Peak Comfort – 205×85 Cm – Blauw/bruin kan er al vanaf een temperatuur van – 12 graden gebruikt worden en komt dat mede door de warmtekraag en tochtstrook. Zo wordt verlies van warmte voor een groot deel tegengegaan. Comfortabel is de binnenvoering van flanel en katoen. Dat voelt altijd prettig aan voor de huid en zal zeker een aardig handje helpen bij het in slaap vallen. Ook de buitenzijde is vervaardigd uit stevig katoen. De Coleman Katoenen Slaapzak – Heaton Peak Comfort – 205×85 Cm – Blauw/bruin kan opengeklapt, ook als deken worden gebruikt en kunnen twee zakken met elkaar worden gecombineerd. Om bij het liggen in de zak, toch gelijk de beschikking te hebben over kleine spullen zoals een mobiel, bevindt er zich aan de binnenzijde een opbergzakje.

Meer informatie & bekijk prijs

 

Nomad blazer classic – Slaapzak

Lekker knus en warm in een slaapzak mogen liggen, of het nu tijdens het kamperen is of gewoon een ovenachting thuis bij een vriend, de Nomad blazer classic – Slaapzak – 210×80 – dark navy/dark sand zal nooit teleurstellen. Er is namelijk veel aandacht besteedt aan het comfort en is de binnenzijde uitgevoerd in microkatoen. Dat voelt prettig aan en is deze stof ideaal voor een goede ventilatie. Daar dragen ook de twee aanwezige ritsen aan bij en kan je tijdens warme dagen, zo voor wat extra ventilatie zorgen. Wie liever zo veel als mogelijk warmte binnen wil houden, kan het trekkoord aan de bovenzijde gebruiken om de slaapzak hermetisch te sluiten. Schoonmaken aan de buitenzijde levert geen problemen op dankzij de gebruikte kunststof. Combinatie van twee slaapzakken is mogelijk en bevindt zich er een opbergvakje in de Nomad blazer classic – Slaapzak – 210×80 – dark navy/dark sand.

Meer informatie & bekijk prijs

 

Dutch Mountains Slaapzak Pampus

De naam zegt al veel en gaat het hier dus om een slaapzak die zich speciaal richt op de wensen van de doorsnee Nederlander. Niet alleen houden we van kamperen, maar moet er altijd wel een extra “bed” beschikbaar zijn voor personen die komen logeren. De Dutch Mountains Slaapzak Pampus – 190 x 75cm – aanritsbaar en incl tochtstrip en tasje – Polyester komt in een draagtasje en kan na het gebruik dus snel opgeborgen worden en neemt de tas ook weinig ruimte in de kofferbak. Eenmaal uit de tas, kan de slaapzak als deken worden gebruikt of kan men ervoor kiezen, om meerdere aan elkaar vast te maken en zo één grote slaapzak van te maken. Gezellig met zijn allen in zo een zak en zullen vooral de kinderen dat leuk vinden. Vervaardigd uit polyester en is de binnen voering over de hele lengte gestikt aan zowel de binnen- als buitenzijde.

Slaapzak best geteste

Zelfs tijdens het kamperen mag het niet ontbreken aan het nodig slaapcomfort, vooral na de hele dag druk bezig zijn geweest. Het voordeel van een slaapzak, is wel, dat het de functie van matras en deken combineert en alle lichaamswarmte goed wordt vastgehouden. De Coleman Katoenen Slaapzak – Heaton Peak Comfort – 205×85 Cm – Blauw/bruin beschikt over een warmtekraag en een zachte binnen voering. Bij de Nomad blazer classic – Slaapzak – 210×80 – dark navy/dark sand voelt de binnenzijde extra comfortabel aan omdat de voering is uitgevoerd in katoen. Rits de Dutch Mountains Slaapzak Pampus – 190 x 75cm – aanritsbaar en incl tochtstrip en tasje – Polyester open en is het mogelijk om twee van zulke zakken met elkaar te combineren. Handig om altijd bij de hand te hebben, niet alleen bij het kamperen, is de Dutch Mountains Slaapzak Pampus – 190 x 75cm – aanritsbaar en incl tochtstrip en tasje – Polyester. Die neemt opgerold weinig ruimte in en kan ook thuis goed van dienst zijn bij onverwachts bezoek die zal blijven overnachten.