Selecteer een pagina

De koude maanden komen langzaam eraan en dat betekent dus dat je jezelf lekker warm moet houden. Koude maanden gaan gepaard met koude voeten. Alhoewel niet een ieder hier last van heeft kun je je voeten gelukkig ook warm houden met warmte sokken. Dit zijn speciale sokken die helpen om je voeten warm te houden. Warmte sokken ademen goed, waardoor zweet effectief wordt afgevoerd en helpen tegelijkertijd je lichaamswarmte te behouden. Deze sokken zitten comfortabel en helpen je voeten droog te houden. Voor extra warmte aan je voeten kun je dus speciale warmte sokken aanschaffen. Deze koopgids zet voor jou de vijf beste warmte sokken op een rij.

NaamSchoenmaat Type sportSokhoogte Meer informatie
Apollo Tracking Sokken THERMO43-46WandelenHoog
2-Pack Actieve Thermo Wandelsokken43-45WandelenHalfhoog
ComfortTrends Sokken39-42 WandelenHalfhoog
Lana Thermo Sokken35-38WandelenHoog
2-Pack Thermo Wandelsokken39-42WandelenHalfhoog

ApolloThermo Sokken THERMO 3 PAAR 43/46

Sokken dragen we iedere dag. Sokken zorgen ervoor dat je geen blaren krijgt aan je voeten, beschermen je voeten tegen irritatie en wrijving en dat je voeten stevig zitten in je schoen. Maar sokken worden ook gedragen om onze voeten warm te houden. Vooral tijdens regenachtige of koude dagen is het goed om sokken te dragen. Sommige mensen dragen sokken omdat ze snel koude voeten krijgen. De meeste kou verdwijnt namelijk via de voeten en door sokken te dragen houdt ons lichaam de warmte vast. Wanneer je koude voeten hebt kan het voorkomen dat je hele lichaam het koud krijgt. Sokken zorgen ook ervoor dat het zweet grotendeels wordt opgevangen. Zo nemen bijvoorbeeld katoenen en wollen sokken het beste vocht in zich op.

Als het langzamer koud wordt dan zijn warmte sokken een goede optie. Warmte sokken zijn speciale sokken die je voeten warm houden, maar ook ervor zorgen dat je voeten kunnen ademen. Met warmte sokken hoef je je geen zorgen te maken om kouden voeten. Voor extra bescherming tegen de kou is een warme sok een goede oplossing. Deze thermo sokken zijn van zacht wol aan de binnenzijde. Ze beschikken over een stevig voetbed voor bescherming en comfort. Deze sokken hebben een elastische onderkant voor betere pasvorm en ondersteuning. De thermo sokken houden je voeten lekker warm tijdens de koude dagen en zijn ook ideaal als werksok of als je gaat wandelen. De sokken zijn gemaakt van wol en houden je voeten niet alleen lekker warm, maar zitten ook nog eens comfortabel.

Specificaties:

 • Materiaal: Wol | Acryl | Polyamide | Elastaan
 • Voor volwassenen
 • 3 paar sokken

Voordelen

 • Vocht absorberend
 • Stevig voetbed
 • Zachte wol

Nadelen

 • Geen

Meer informatie & bekijk prijs

 

2-Pack Actieve Thermo Wandelsokken

Niets is zo vervelend als het hebben van koude voeten. Heb je last van kouden voeten dan kun je het koud krijgen over je hele lichaam. Koude voeten kun je gelukkig voorkomen. Dit kan het beste door het dragen van warmtesokken. Warmte sokken zorgen ervoor dat je voeten droog en lekker warm blijven. Met de juiste warmte sokken heb je geen last van zweetvoeten, ze laten je voeten namelijk ook goed ademen. Hierdoor voorkom je ook natte voeten waarmee je  blessures, ontstekingen en pijn kunt oplopen en waarmee natuurlijk koude voeten worden voorkomen. Warmte sokken moeten niet te groot en niet te klein zijn, hierdoor loop je de kans dat de thermosokken geen warmte meer bieden. Je kunt dus nog last krijgen van koude voeten. Warmte sokken in de juiste maat zijn dus belangrijk.

Deze Thermo wandelsokken komen  in een verpakking met 2 paar sokken. De beste wandelsokken zijn gemaakt van merino wol. Deze stof zorgt ervoor dat je voeten kunnen ademen en reguleert de temperatuur van je voeten. Ook voelt het heel zacht aan en kun je er prettig mee lopen.  De sokken nemen het vocht van je voeten goed op waardoor je droge en warme voeten aanhoudt. Dit model is van gemiddelde dikte en is verstevigd om slijtage tegen te gaan. De sokken hebben een platte teennaad om irritatie te voorkomen. De dikte van de sokken kun je vergelijken met sportsokken en zijn dus prettig om in te wandelen. Merino wol is van nature anti-bacterieel waardoor je voeten langer fris blijven en je stinkende voeten worden verminderd. Er zitten ventilatiekanalen in de sokken verwerkt voor een goede luchtcirculatie.

Specificaties:

 • 2 paar sokken
 • Materiaal: merino wol
 • Unisex

Voordelen

 • Vocht absorberend
 • Anti-bacterieel
 • Ventilatiekanalen
 • Anatomisch

Nadelen

 • Geen

Meer informatie & bekijk prijs

 

ComfortTrends Sokken Thermo Maat 39-42

Thermosokken sluiten perfect rond de voet en zijn voorzien van verschillende maten. Niet iedereen houdt van dikke sokken, de thermo sokken kun je  kopen in een dikke en dunne uitvoering. Dit is handig als je al vrij strak zittende schoenen hebt. Op die manier kun je de sokken gewoon aandoen en heb je lekkere warme voeten. In werkschoenen kun je de dunne thermo sokken dragen en in laarzen de iets dikkere thermo sokken. Laarzen en boots zijn over het alemeen ruime schoenen en de dikke thermo sokken passen daar makkelijk in. Sokken dragen wij om ons voeten warm te houden. De meeste kou verdwijnt namelijk via de voeten en door sokken te dragen houdt het lichaam de warmte vast. Daarnaast beschermen sokken de voeten tegen wrijving en irritatie van je schoenen. Door sokken te dragen kun je blaren en vermoeidheid van je voeten voorkomen.

Deze thermosokken zijn zeer geschikt voor een lange wandeling door de kou, een eindje fietsen of voor op wintersport. De thermosokken kun je gewoon wassen zonder je zorgen te maken dat ze gaan inkrimpen. Thermo sokken zijn geschikt voor zowel volwassenen als kinderen. Ben je vaak buiten of hou je van wandelen? Dan kun je het best deze heerlijke zachte thermosokken aandoen. Je voeten blijven warm en droog en zitten comfortabel in je schoen. De thermo sokken zijn verkrijgbaar in 3 moderne kleuren: antraciet, grijs en blauw. De set thermo sokken komt in een verpakking van 3 paar sokken. De sokken zijn gemaakt van katoen en hebben een goede pasvorm.

Specificaties:

 • Unisex
 • 3 paar sokken
 • Materiaal: katoen

Voordelen

 • Goede pasvorm
 • Zacht en comfortabel

Nadelen

 • Geen

Meer informatie & bekijk prijs

 

Lana Thermo Sokken Grijs

Sokken zorgen ervoor dat je geen blaren krijgt aan je voeten, beschermen je voeten tegen irritatie en wrijving en dat je voeten stevig zitten in je schoen. Maar sokken worden ook gedragen om onze voeten warm te houden. Vooral tijdens regenachtige of koude dagen is het goed om sokken te dragen. De meeste kou verdwijnt namelijk via de voeten en door sokken te dragen houdt ons lichaam de warmte vast. Wanneer je koude voeten hebt kan het voorkomen dat je hele lichaam het koud krijgt. Sokken zorgen ook ervoor dat het zweet grotendeels wordt opgevangen. Zo nemen bijvoorbeeld katoenen en wollen sokken het beste vocht in zich op.

Thermo sokken zijn speciale sokken voor koude voeten. Deze sokken zijn heerlijk om te dragen tijdens regenachtige of koude dagen. Dit is dan ook de periode waar veel mensen last hebben van koude voeten. Echter zijn er ook mensen die het hele jaar door regelmatig last hebben van koude voeten. Thermo sokken zijn de oplossing voor koude voeten. Thermo sokken zitten dus niet alleen comfortabel maar houden ook je voeten lekker warm.

Deze sok is zeer comfortabel als wintersportsok, maar ook als werk- en wandelsok dankzij de specifieke kenmerken van de merinowol. Merinowol heeft bovendien de eigenschap dat het niet jeukt of kriebelt. De binnenkant van de sok is gevoerd met warme Merino wollen badstof. Ook beschikt de sok over ventilatie-kanalen. Je voeten blijven lekker warm, maar kunnen tegelijkertijd ook luchten. Het beschikt verder over een elastieke middenband voor een stabiel draagcomfort. De sokken zijn gemaat van versterkte en absorberende badstof.

Specificaties:

 • Kleur: grijs
 • Unisex
 • Materiaal: wol

Voordelen

 • Ventilatie kanalen
 • Stabiel draagcomfort
 • Absorberend

Nadelen

 • Geen

Meer informatie & bekijk prijs

 

2-Pack Thermo Wandelsokken met Merino Wol S12

Deze set bestaat uit 2 paar thermo wandelsokken. Deze wandelsokken zijn gemaakt van merino wol. Merino wol is een wol die ervoor zorgt dat je voeten door de stof heen kunnen ademen. Ook reguleert het de temperatuur van je voeten en voelt zacht aan. De sokken nemen vocht goed op waardoor je voeten droog en warm zijn. Dit model is van gemiddelde dikte en is verstevigd om slijtage tegen te gaan. De sokken hebben een platte teennaad om irritatie te voorkomen. Merino wol is van nature antibacterieel waardoor je voeten langer fris blijven en je stinkende voeten  worden verminderd. Er zitten ventilatiekanalen in de sokken verwerkt zodat je voeten kunnen ademen. Ook zijn ze anatomisch gevormd voor de ideale pasvorm.

Niets is zo vervelend als het hebben van koude voeten. Heb je last van kouden voeten dan kun je het koud krijgen over je hele lichaam. Koude voeten kun je gelukkig voorkomen. Dit kan het beste door het dragen van warmtesokken. Warmte sokken zorgen ervoor dat je voeten droog en lekker warm blijven. Met de juiste warmte sokken heb je geen last van zweetvoeten, ze laten je voeten namelijk ook goed ademen. Hierdoor voorkom je ook natte voeten waarmee je  blessures, ontstekingen en pijn kunt oplopen en waarmee natuurlijk koude voeten worden voorkomen. Warmte sokken moeten niet te groot en niet te klein zijn, hierdoor loop je de kans dat de thermosokken geen warmte meer bieden. Deze sokken zijn vocht absorberend en unisex. Ze komen in de kleur zwart en zijn halfhoog. Geschikt om te wandlen of te sporten.

Specificaties:

 • Kleur: zwart
 • Unisex
 • Materiaal: wol

Voordelen

 • Vocht absorberend
 • Anatomisch gevormd
 • Ventilerend

Nadelen

 • Geen

Meer informatie & bekijk prijs

Warmte sokken best geteste

Om koude voeten te voorkomen is het belangrijk dat je de oorzaak van het probleem vaststelt. Het kan zijn dat je om medische redenen last hebt van koude voeten. Maar gelukkig hoeft er niet altijd een medische reden hiervoor te zijn.  Zo kunnen bijvoorbeeld je schoenen of sokken te strak zitten. Hierdoor ontstaat een slechte doorbloeding in je voeten. Ook je sokken kunnen te strak zitten. Bij schoenen en sokken is het dus belangrijk dat je de juiste maakt koopt.

Vaak zijn wij geneigd om dikke sokken aan te trekken wanneer we koude voeten hebben. Maar dat hoeft niet meteen een oplossing te zijn. Draag je dikke sokken dan kunnen je voeten krap zitten in je schoenen. Als je koude voeten hebt draag dan geen synthetische sokken. Dit zijn sokken die voor een groot deel uit polyamide of polyester bestaan. Door synthetische sokken krijg je sneller zweetvoeten waardoor je voeten sneller afkoelen. Kies voor sokken waar wol in zit. Het voordeel van wol is dat het klimaat regulerend is en vocht absorbeert. Hierdoor blijven je voeten en sokken droog en lekker warm

Voor koude voeten kun je gebruik maken van warmte sokken of thermosokken. Thermo sokken ademen goed, waardoor zweet effectief wordt afgevoerd en helpen tegelijkertijd je lichaamswarmte te behouden. Tijdens regenachtige of koude dagen kun je dus thermosokken aandoen. Ze zijn niet alleen comfortabel, maar zorgen ervoor dat je voeten kunnen ademen en lekker warm blijven. Thermosokken sluiten goed rond de voet en zijn voorzien van verschillende maten. Er zijn dikke thermosokken en wat dunnere, wat warmere en wat koelere. Thermosokken zijn  geschikt voor een lange wandeling door de kou, een eindje fietsen of voor op wintersport. De thermosokken kun je ook gewoon wassen zonder dat je je zorgen maakt dat het inkrimpt. Thermosokken zijn de oplossing voor koude voeten.

Thermosokken zijn heerlijk zacht en houden je voeten lekker warm. Ook zijn ze geschikt om te dragen als je gaat wandelen of fietsen. Deze sokken zijn heerlijk om te dragen tijdens regenachtige of koude dagen. Dit is dan ook de periode waar veel mensen last hebben van koude voeten. Echter zijn er ook mensen die het hele jaar door regelmatig last hebben van koude voeten. Thermo sokken zijn de oplossing voor koude voeten. Thermo sokken zitten dus niet alleen comfortabel maar houden ook je voeten lekker warm. Voor lekker warme voeten in alle omstandigheden kun je dus warmte sokken of thermosokken aanschaffen. Thermo sokken zijn speciaal gemaakt om de warmte van je voeten te reguleren. Naast verwarmend is het ook belangrijk dat je voeten niet overmatig gaan zweten. De unieke samenstelling van thermosokken maakt dit mogelijk. Als je op wintersport gaat dan heb behoefte aan thermosokken. De zogenaamde thermo liners draag je direct op de huid. Door het dragen van thermosokken in de winter blijven je voeten nog beter warm en bovendien vermindert de kans op blaren aanzienlijk. Tenslotte is wol een van de fijnste materialen waarmee thermosokken worden gemaakt. Ze zijn lekker zacht, dik en warm. Veel thermosokken zijn dan ook gemaakt van Merinowol, deze is heel zacht en de wol is optimaal isolerend.